Palautuminen

Palautuminen

”Palautuminen on ehkä paras lahja, minkä voit antaa itsellesi.”

PalautumisohjelmaPROTM

Kun työpäivät ovat hektisiä, on vapaa-ajalla tarpeen hidastaa tahtia. Tekemällä sitä, mikä on itselle mieluista ja sopivaa vastapainoa työlle, syntyy oikea palautumisen kokemus. PalautumisohjelmaPROTM on suomalaisuuden pohjalta kehitetty ohjelma kehon rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin. Tavoitteena on vapauttaa keho stressitilasta ja poistaa väsymysoireita sekä edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Fyysinen voimaantuminen on läsnäolon kykyä ja kehon tuntemusten kuuntelua. Ennen kaikkea pysähtymistä omaan itseensä sekä hengityksen, kehon jännitysten ja tunteiden välisen yhteyden oivaltamista. Slowpuls sisältää kaksi ohjelmavaihtoehtoa:

Suomen Rentoutusterapia on kehittänyt ohjelman jo vuonna 2005 ja se perustuu kehotietoiseen liikuntaan sekä rentoutusterapian työskentelyn viitekehykseen (reichilainen teoria ja sosiaalisen oppimisen teoria). Ohjelmat sopivat kaikenikäisille ja –kokoisille, myös tuki- ja liikuntaelinvaivoista tai ylipainosta kärsiville. Lue kokemuksia PalautumisohjelmaPRO™-tunneilta »

Tilauksesta ryhmille

PalautumisohjelmaPRO™ rentoutusta toteutetaan myös tilauksesta ryhmille, jolloin minimi osallistujamäärä on kahdeksan henkilöä. Ryhmätilaus voi olla kertaluonteinen tai jatkuva sarja ja voidaan järjestää tarvittaessa yrityksen omissakin tiloissa.