Jalkojen jäykkyys hävinnyt huomattavasti, rintalihakset auenneet, hartioiden tukkoisuus hävinnyt huomattavasti.

Rangan liikkuvuus lisääntynyt, kiinteytymistä, loppurentoutus ensiarvoinen, loistava ohjaaja, pus hali, suosittelen vauvasta vaariin.

Putkirullaus on parasta mitä kropalleni on pitkään aikaan tapahtunut. Korvannut hieronnan täysin. On mahtavaa, kun pystyy itse ”hieromaan” itsensä varpaista päähän asti. Monet jumit ja kiristykset kropassa ovat kaikonneet. On ihan uudestisyntynyt olo!! Kiitos siitä!

Ihana lämmin tunne kropassa joka kerran jälkeen. Jalat ovat tuntuneet paljon kevyemmiltä. Niskan ja lapojen kireys on helpottanut. Tosi kiva kurssi ja Nina on ihan paras vetäjä.

Ensimmäiseksi tunsin ryhdistyväni, vaikka paikat olivat vähän arat.Ssitten vapautuivat hartiat. Olo tuli vapautuneen tuntuiseksi. Kiitos!

Kipeä kokemus, mutta erittäin hyödyllinen. Olo vetreytyi ja hartiaseutu/ryhti ”pehmeni” entisestään. Ninalla mukava, kodikas tapa ohjata, ei kiirettä ja rento meininki.

Ihana Nina, vaikka rullaus sattuu nii ei se mittää. Iloista ohjaajaa on kiva ”totella”.

Kiitos mahtavalle vetäjälle. Ympäristö ym. mainiot! Hyvää tehnyt kropalle kaikin puolin, ryhti kohentunut, reisien ”muhkurat” tasoittuneet, eikä hierontaa ole keho kaivannut.

Pohkeet ja reidet tulleet paljon paremmiksi eli ei enää niin kosketusarat. Rullauksen jälkeen ihanasti veri virtaa niin että tuntuu.