Keskiviikkona 6.4. klo 17.30-20 ja toinen kerta ke 13.4. klo 18.15-20.
Yhteishinta 75€ + 1 lippu joogatunnille (12€)

Ilmoittautuminen

Kurssilla käydään läpi joogan perusasiat kaikessa rauhassa, pysähdellen, ja sinulla on mahdollisuus kysellä jottei jäisi epäselvyyksiä.
Kurssin jälkeen sinun helppo tulla viikkotunneille ja aloittaa uusi, tai tauolla ollut harrastus upeassa porukassa.

Millaista joogaa Kehrässä ja millainen ohjaaja on Nina?
Joogaharrastukseni alkoi 90-luvun alussa.
Kilpaurheilu-urani aikana jooga oli sivuroolissa auttaen palauttavana ja keskittymistä edistävänä harjoituksena.
Raskausajan joogasin säännöllisesti ja tuolloin tutustuin lähemmin omaan joogaopettajaani Annikkiin , joka ohjasi joogatunteja. Sain häneltä myös yksityisopetusta, kävimme paljon syvällisiä keskusteluja ja pohdintoja. Joogan filosofia ja käytäntö tuli tutuksi. Hänen ’joogatiedostot’ kirjat, siirtyivät minulle. Olen äärettömän kiitollinen Annikille tästä hienosta, opettavaisesta ajasta.

Matkan varrella on tullut kokemusta/kurssia/ohjausta monen eri suunnan joogasta; mm. astanga-, fitness-, Äijä-, raskaus-, ikivireätjoogasta.
Joogaa olen ohjannut runsaan 20 vuotta ja siis itse harrastanut n.30 vuotta.
Kokemukseni vuosien varrelta on ohjannut tapaani ohjata joogatunteja.
Tunneilla on rento tunnelma, ei tarvitse ajatella, että sinun pitää koettaa olla jotenkin ’zen’. Meillä voi joskus heittää huumoria asanoiden väliin, tai sanoa et tänään on kankea olo tms.
Tarkoituksenani on luoda lempeä, turvallinen ilmapiiri, jossa kaikki voivat olla ihan omia aitoja itseään. Venyä, olla venymättä, nauttia joogatunneista ja aina lähteä paremmalla mielellä kuin on tullut.
Sanon aina, että sinun ei tarvitse tietää enempää joogafilosofiasta ym., mutta et voi välttyä joogan positiivisilta vaikutuksilta, jos otat joogan viikkorytmiisi.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan olisiko tämä sinun joogatuntisi.

Kehrästä löytyy joogamatot, tyynyt ja peitot. Tarvitset vain joustavat vaatteet (ei tarvitse niin vimosen päälle olla) ja villasukat loppurentoutukseen.
Kiitos, jos jaksoit lukea loppuun asti.