Elämisen taito

Työhyvinvointi

Työhyvinvointivalmennus Pysähdy. Kuuntele. Päästä irti.

Jokainen työssäkäyvä ansaitsee tilaisuuden pysähtyä. Se on ainoa keino kehon ja mielen palautumiseen, jos ihminen on pitkään ollut ylivirittäytynyt.

Palautumis- ja rentoutuskeskus Kehrän työhyvinvointivalmennus tarjoaa keinoja tasapainon löytämiseen hektisen arjen keskellä. Se on kannustava mahdollisuus elintapojen tarkasteluun ja voimavarojen uudelleen suuntaamiseen. Muutostarve on jokaisella hieman erilainen, pitäen sisällään esimerkiksi uutta oivallusta ajankäyttöön, stressin vähentämistä, itsensä hyväksymistä tai painonhallintaa.

Valmennuksen lähtökohtana on yksittäinen työntekijä ja hänen henkilökohtaisen motivaationsa sytyttäminen elämäntapamuutoksiin. Tavoitteena on oppia hyväksymään itsensä kokonaisvaltaisena ihmisenä ja ymmärtää oman ajatuksen, tunteen ja toiminnan välinen yhteys.

Ainutlaatuisen työhyvinvointivalmennuksen sisältö:

 • perehtyminen oman hyvinvoinnin johtamiseen
  – yksilöllinen suunnitelma ammattilaisen avulla rakennettuna
  – henkilökohtainen konsultaatio
 • SlowpulsTM -palautumisharjoittelu (3 kertaa)
 • Uutta oivallusta synnyttävät luennot (2 luentoa)
  – Pysähdy. Hengitä. Rentoudu.
  – Opi olemaan suorittamatta. Kokonaisena ihmisenä.
 • henkilökohtaisen hyvinvointisuunnitelman tarkennus jatkoa varten.

Valmennus sisältää kolmesta kuuteen valmennuskertaa ja se toteutetaan ryhmän oman aikataulun mukaan. Ryhmän koko vähintään viisi ja enintään 15 henkilöä.

 

Painonhallintaa työporukalla

YAXOTM on vapauttava ja maanläheinen painonhallintaohjelma, joka toteutetaan omalle työyhteisölle räätälöitynä, tarvittaessa vaikka yrityksen omissa tiloissa. Suositeltava ryhmän koko 6–8 henkilöä.

Lue lisää »