Palautuminen

Rentoutushoidot

Yksilöhoidot ovat lepoa, rauhoittumista ja voimaantumista, vanhan puutalon tunnelmallisessa ilmapiirissä.

Pätevyys rentoutushoitoihin ja -terapiatyöskentelyyn perustuu koululääketieteen tutkintoon (psyk. sair. hoit.), rentoutusterapeutin koulutukseen sekä vuosien työkokemukseen psykiatrisena sairaanhoitajana.

Fysiopsyykkinen rentoutusterapia

Kaipaatko vastapainoa tämän päivän kiireiselle elämänrytmille?
Jos keho on ollut pitkään väsynyt ja ylirasittunut, rentouden tunne saattaa olla tavoittamattomissa eivätkä perinteiset keinot jännitysten purkamiseen enää riitä.

Rentoutusterapian yksilöhoidot ovat lempeitä kosketushoitoja, jotka pohjautuvat pehmeään hierontamuotoon, kehon kuunteluun, hengityksen tiedostamiseen ja halutessa myös kehosta löytyvien jännitysten/tunteiden kohtaamiseen. Menetelmä tasapainottaa autonomista hermostoa ja edistää jännitys- ja stressitilojen purkua, mikä tuo helpotuksen moniin psykosomaattisiin oireisiin.

Rentoutusterapian yksilöhoidot sopivat myös arkisen aherruksen katkaisijaksi ja nautinnolliseksi lepohetkeksi, jossa voit kokea syvän rentoutumisen tunteen ja saat ennen kaikkea luvan pysähtyä!

Hoidot lievittävät monia oireita ja tuntemuksia:
– väsymys, stressi ja uupumus
– unettomuus, unihäiriöt
– päänsärky ja migreeni
– vatsan toimintahäiriöt
– jännitystilat vatsan alueella
– lihasjännitys ja -kivut
– yleiset jännitystilat
– niska-, hartia- ja selkäkivut
– korkea verenpaine
– fibromyalgiaan liittyvä oireilu
– kuukautisista aiheutuva oireilu
– tunteista johtuvat kehotuntemukset
– keskittymisvaikeudet.

Hoidot tehdään kevyen vaatetuksen päältä. Jos oireet ovat olleet pitkäaikaisia, suosituksena on kymmenen hoitokerran sarja, aluksi kerran viikossa ja myöhemmin 2–4 viikon välein. Jokainen hoitotapahtuma on ehdottoman luottamuksellinen.

Fysiopsyykkisen rentoutusterapian hoitovaihtoehdot: