Aikataulut

Joogat

”Hengitys on kehon ja mielen yhdistävä silta.”

Joogatunnit ovat loistavaa vastapainoa nykypäivän hektiselle elämänrytmille. Tunneilla voit kehittää liikkuvuuttasi, notkeuttasi, lihaskuntoa, keskittymiskykyä ja ennen kaikkea läsnäoloa hetkessä. Kaikilla tunneilla asanat tehdään omaa kehoa kuunnellen. Tuntien loppurentoutus on kestoltaan 15-20 min.

Voimajooga

Tunti on astangajoogapohjainen tunti. Harjoituksessa korostetaan syvän hengityksen merkitystä. Hengitys antaa voimaa asanoille. Liikkeet tehdään dynaamisesti, edeten joustavasti asanasta toiseen. Vahvistaa ja voimistaa kehoa. 

Joogaa aloittelijoille

Tunnilla on voimajoogaa rauhallisempi rytmi, välillä pysähdytään tarkentamaan asanoita. Tutustutaan perusliikkeisiin, haetaan hengityksen ja liikkeen yhteistä rytmiä. Opit tuntemaan, kuinka keho ja mieli löytävät tasapainon tiedostamalla hengityksen merkityksen liikkeen rytmiin. Tietoinen hengitysrytmi tasapainottaa autonomisen hermoston toimintaa ja olosi rauhoittuu. 

Ikivireät-jooga

Päiväryhmä esim. 55+ tai sinulle, jolle sopii päiväjooga aikatauluihin. Saat tunnista juuri oman kuntosi tasoisen seuraten asanoille annettavia vaihtoehtoisia suoritustapoja. Asanat ovat astangajoogapohjaisia, mutta tehdään rauhallisessa tahdissa kuunnellen oman kehon mahdollisia rajoituksia.  

Äijäjooga (tilauksesta)

Rautakankimainen notkeus ei ole este osallistumisesta tälle tunnille. Astangajoogapohjainen tunti haastaa sopivasti kehosi ja mielesi pysähtymään ja kokeilemaan kehosi joustavuutta ja voimankäyttöä. Hienvirtaukseltakaan ei voi välttyä.

Kaikkia tunteja on mahdollisuus saada myös tilausryhmille! Kysy tarjousta! 

Saunajooga 

Saunan lempeä lämpö ja saunajoogan pehmeät liikkeet purkavat kehon jännitystiloja ja rauhoittavat mieltä. Liikkeet tehdään pääosin lauteilla istuen, kiertoja, venytyksiä ja kehon eri osia vahvistavia liikkeitä. Sauna on aina ollut suomalaisille rauhoittumis- ja rentoutumispaikka, joten saunajoogassakin unohdetaan suorittaminen, annetaan tasaisen hengitysrytmin viedä liikettä ja nautitaan lämmön aikaansaamasta kehon joustavuudesta.  Saunajooga vilkastuttaa aineenvaihduntaa, vähentää stressaantunutta oloa ja useimmiten helpottaa unensaantia. Saunan lämpötila on n. 55 astetta, tunnin kesto 30-40 min.

Saunajoogatunti tilauksesta ryhmän omissa tiloissa.

Metsäjooga

Joogaa metsän siimeksessä, maisemista ja tunnelmasta nauttien. Tunne jalkojesi alla metsän sammalmatto, yläpuolellasi taivas rajana. Kurkkaa samalla järvelle mielikuvissasi tai luonnossa, haasta tasapainoasi, keskittymistäsi ja liikkuvuuttasi. Rentoudu lopuksi kaikkia aistejasi hyväksikäyttäen.