MENIKÖ SYKSYN EKAT KURSSIT OHI ULKOILLESSA KAUNIISSA SÄÄSSÄ?

Ei hätää, seuraavat kahdeksan kerran kurssit alkavat tällä viikolla, joten nyt pääset aloittamaan!

Aikataulut jatkuvat samoin kuten aiemmin.

PUTKIRULLAUS- JA MEDITAATIOKURSSIT ALKAVAT VASTA TIISTAINA 16.10.!

Viime meditaatio-kurssilla osallistujat saivat aika hienoja tuloksia; pysähtymis- ja rauhoittumishetket tulivat osaksi arkea ja työelämää, yöuni parani ja yleinen rauhallisuuden ja tasapainon tunne elämässä lisääntyi, Turha hötkyily ja säntäily sinne tänne loppui.

Putkirullaajat saivat kehonsa vapaaksi turhista kireyksistä ja krampitkin vähenivät :-) .

Tulevana keskiviikkona ( 10.10. ) alkaa FASCIALINJAUS klo 17-18.30. Kiitos jo ilmoittautuneille, muutama mahtuu vielä mukaan kurssille.
(Olethan varmistanut paikkasi?)

Torstaisin on SLOWPULS – PALAUTUMISOHJELMA -kurssi klo 17-18.30.
Tämä on mitä parhain kurssi, jos haluat vapauttaa kehosi ja mielesi jännityksistä ja kireyksistä. Palautuminen paranee ja saat purettua kokonaiskuormitustasi lempeän liikkeen avulla. Tällä tunnilla sinulla on aikaa kuunnella kehoasi, havaita, ymmärtää ja päästää irti kaikesta ylimääräisestä ja turhasta. Tuloksena on vapautunut ja rento olo, joka kantaa useamman päivän.

Joogatunnit jatkuvat normaalien aikataulujen mukaan. Uudet aloittelijat ovat aina tervetulleita, eli ei haittaa mitään, jos liityt tässä vaiheessa mukaan.

Varaa paikkasi ja ilmoittaudu! Kaikkia eri ”kanavia” voi käyttää ilmoittautumiseen :-)

Syksyn pimein aika on alkamassa. Jos tiedät, että tämä on ollut sinulle aiemmin vähän matalapainotteista aikaa, niin Kehrän kursseilla saat ladattua itsellesi uusia voimavaroja ja jaksamista. Voit osallistua tunneilla aina omien rajojesi ehdoilla ja nauttia joka tunnilla nautinnollisesta loppurentoutumisesta ja pysähtymisestä!

Ilo on mukana tunneillamme.